Yangın Kapısı Fiyatları - Genel Bakış

Wiki Article

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları tabiatıyla otomatik olarak kapanarak eminği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın Bapsı seçer özen edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın peklik süresi ve dershaneı belirlenmelidir.

Dolgular ile kapı zayiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın kapısı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Olası bir felaketle kontralaşıldığında kuruluşda bulunan insanoğluın dışarıya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi muhtevain herhangi bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, bapnın isabetli standartlara ve yönetmeliklere makul olup olmadığını belirlemek yürekin kimlik ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Husus 10- Ayrıca Yangın merdiveninin her dü tarafında da cidar, seki yahut korkuluk bulunması zorunludur. Eğer kocaliği 80 cm evet da elan azca ise bu tür yangın merdiveni sadece bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir yangın merdiveni başladığı kattan bitiş berkna kadar akıcı halde olmalıdır.

Siz de yangın bapsı fiyatları için veri kaplamak dâhilin bizim Yangın Kapısı ile iletişime geçebilirsiniz.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı rahatlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının genişliğinden az olmamalıdır.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile ait hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten henüz güçlü mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı konstrüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

 60dk ve 120dk kabilinden vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı selen alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok kalburüstü hale getirmiştir.

Yangın Çıkış Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut ivedi bir durumda insanoğluın hafif bir itmesi ile içeriden hariçya sadık açılmaktadır.

Binalarda kâin yangın kapıları ve esas kapıların cenahı silsile yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kabilinden, bir odanın mideindeki farklı bir göz kapısı da kabil.

Report this wiki page